Om oss

DRY by DESIGN

Mitt namn är Malin och det är jag som står bakom Dry by Design.
En flytt tillbaka hem till Halmstad och nya förutsättningar har gjort att jag vågat  satsa på att starta eget. 

Det är viktigt för mig att kunna minska min miljöpåverkan. Gång- och cykelbanorna i Halmstad ger en bra framkomlighet för cyklister och fotgängare. Så bilen får stå – även vid sämre väderlek. Istället blir det cykel eller till fots fram och tillbaka till olika aktiviter. På många sätt en skön känsla. Frisk luft, vardagsmotion, mindre miljöpåverkan och minskad kostnad för bränsle till bilen!

När det regnar kan det ta emot och kännas lite besvärligt att bege sig ut. Jag vill komma förbi detta hinder genom smarta och praktiska regnplagg som gör det mindre besvärligt och skapar en bättre regnupplevelse. 

För att nå bästa resultat har jag jobbat med enkäter, intervjuer och låtit ett antal personer testa regnkappan. Min önskad är att fortsätta utveckla nya produkter i nära samarbete med mina kunder och jag ser fram emot att höra av dig. Du kan kontakta mig via mail eller Instagram med önskemål och synpunkter. 

Halmstad